Fietsvakantie Noord Brabant

Fietsvakantie Noord Brabant

Voor de liefhebbers van de natuur en de Kempen is het een aanrader voor een fietsvakantie in Noord Brabant. Maak gebruik van het fietsroutenetwerk, een netwerk wat opgebouwd is uit genummerde knooppunten. Stippel je route vooraf uit aan de hand van een kaart of kies voor een themafietsroute. Bij een themafietsroute worden de voordelen van het fietsroutenetwerk gecombineerd met een uitgebreide beschrijving van de omgeving en bezienswaardigheden. Ga je liever op stap met de mountainbike? Dan kun je gebruik maken van de speciale ATB routes.

Arrangementen

Speciaal voor uw fietsvakantie in Noord Brabant heeft Fietsen in de Kempen een tweetal arrangementen samengesteld. Vanuit Eersel, ook wel ‘de parel van de Kempen’ genoemd kunt de regio de Kempen ontdekken per fiets. Er zal u niets ontbreken in deze twee-daagse arrangementen!

Regio informatie

De Kempen, ten zuidwesten van Eindhoven, heeft uitgestrekte bossen en heidevelden, ideaal voor heerlijke fietstochten over de uitstekende fietspaden. Het heeft ook een rijke historie met vele verhalen over de Acht Zaligheden (typische kempendorpen), Teuten en de contente mens.

hoteldebengel.nl


 
 


In samenwerking met:

  • Hotel de Bengel
  • Profile Eersel
  • VVV Eersel

Fietsen in de Kempen
Markt 13
5521 AJ Eersel
Tel.: 0497-516202
E-mail: fietsen@hoteldebengel.nl


Fietsen in de Kempen in een initiatief van Hotel de Bengel - Webdesign by Gusto Interactive - Foto's door Lucie Graat